Элизабетта Де ПалоElisabetta De Palo

50%
0
50%
0

Фільмографія

Моя геніальна подруга (2018) ... adult Elena
Субура (2017) ... Contessa
D.A.D. (2016) ... Ida
Ідеальні незнайомці (2016) ... Nonna
Одруження (2012) ... Gigliola
Звичайні ідіоти (2011) ... Marika
Одним октябрьским вечером (2009) ... Luciana Savaresi
Добро і зло (2009) ... актор
Sweet Sweet Marja (2007) ... Elisabetta
Le ragazze di San Frediano (2007) ... актор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...