Элизабетта Де ПалоElisabetta De Palo

50%
0
50%
0

Фільмографія

Моя геніальна подруга (2018) ... adult Elena
Субура (2017) ... Contessa
Di padre in figlia (2017) ... Emilia, la levatrice
D.A.D. (2016) ... Ida
Ідеальні незнайомці (2016) ... Nonna
Одруження (2012) ... Gigliola
Звичайні ідіоти (2011) ... Marika
Одним октябрьским вечером (2009) ... Luciana Savaresi
Добро і зло (2009) ... актор
Sweet Sweet Marja (2007) ... Elisabetta

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...