Оновлення, в яких згадується Джон Барроумен

24 травня 2017,  23:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальній серії 5 сезону серіалу «Стріла» Олівер Квін (Стівен Амелл) збере групу незвичайних союзників, куди увійдуть Дефстроук (Ману Беннетт), Нісса аль Гул (Катріна Ло), Малкольм Мерлін (Джон Барроумен) і Капітан Бумеранг (Нік Тарабей), щоб протистояти Лінчувателю (Джош Сегарра), Чорній сирені (Кеті Кессіді) та їх армії.

Багато кадрів у відмінній якості до заключної серії 5 сезону, яка вийде за українським часом завтра, ви знайдете в нашій галереї.

21 березня 2017,  02:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сьогоднішній серії «Флеша» Баррі Аллен (Грант Гастін) та Кара Денверс (Мелісса Бенойст) позбудуться своїх сил й опиняться в полоні у Музичного майстра (Даррен Крісс), який ув'язнить їх в ретро-мюзиклі, де потрібно строго слідувати сценарію й при цьому же не бути вбитими.

У цьому незвичайному кросовері також візьмуть участь Віктор Гарбер з «Легенд завтрашнього дня» та Джон Барроумен зі «Стріли».

23 січня 2017,  00:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим збирається дивувати 2 сезон «Легенд завтрашнього дня» далі? В майбутній серії команда супергероїв відправиться в 1967 рік, щоб врятувати Ріпа Хантера (Артур Дарвілл), який не пам'ятає, хто він такий, і взагалі не розуміє, що тут відбувається, від суперлиходіїв Деміена Дарка (Ніл МакДонаф) та Малкольма Мерліна (Джон Барроумен), які задумали його захопити.

Серіал повертається з новими серіями 24 січня.