Оновлення, в яких згадується Майкл Сера

10 жовтня 2017,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де зіграли дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн та володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба.

Це історія 26-річної лижниці олімпійського розряду Моллі Блум (Честейн), яка прославилася як господиня престижного підпільного покерного клубу в Каліфорнії. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Але ФБР звернуло цю масштабну авантюру, в яку вплуталася Моллі, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффі (Ельба).

Українська прем'єра картини від володаря «Оскара» Аарона Соркіна переїхала на 28 грудня.

16 серпня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн постає в образі колишньої лижниці Моллі Блум. Їй набридло виживати на копійки, тому дівчина вирішила стати на чолі самої ексклюзивної та небезпечної гри в покер у світі, після чого зацікавила ФБР. Компанію Честейн в цій історії складають лауреат «Золотого глобуса» Ідріс Ельба, володар 2 «Оскарів» Кевін Костнер та Майкл Сера.

В український прокат «Гра Моллі», яку зняв сценарист і лауреат «Оскара» Аарон Соркін, прибуде в листопаді. Чекаємо на дубльований трейлер.

10 травня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Як бути латинським коханцем» шлюб альфонса Максімо (Еухеніо Дербес) наказав довго жити, коли його дружина старшого віку знайшла собі коханця ще молодше. Тепер він змушений переїхати до своєї сестри Сари (Сальма Гайєк), з якою у нього давно напружені відносини, і знайти нормальну роботу, наприклад, у кафе, де працює дивна, але мила дівчина Сінді (Крістен Белл). Як раптом на горизонті він помічає чергову жінку, на якій хоче випробувати свої чари зваблювання, ось тільки все йде шкереберть.

Кадри з комедії Кена Маріно, де також зіграли Майкл Сера, Роб Лоу і МакКенна Грейс, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.

28 січня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія мультфільму «Лего Фільм: Бетмен» порадувала закулісною фічуреткою, в якій про цю історію розповідають самі її персонажі: Бетмен (Вілл Арнетт), Альфред (Рейф Файнс), Бетгерл (Розаріо Доусон), Робін (Майкл Сера), Джокер (Зак Галіфіанакіс) та Харлі Квінн (Дженні Слейт), кожен з яких вважає, що це їх особистий сольник.

Український ТБ-ролик «Лего Фільм: Бетмен», який виходить в прокаті в лютому, дивіться тут.

7 січня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому ТБ-ролику мультфільму «Лего Фільм: Бетмен» розкривається відразу два основних страхи Темного лицаря, який говорить голосом Вілла Арнетта: знову стати частиною сім'ї та... обійми.

Однак, ці свята Бетмен проводить в сімейному колі з Альфредом (Рейф Файнс) і Робіном (Майкл Сера), про що свідчать його різдвяне та новорічне привітання.

26 грудня 2016,  20:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик анімаційної супергеройської комедії «Лего Фільм: Бетмен» показує, як Бетмен (Вілл Арнетт) намагається бути батьком для Робіна (Майкл Сера), демонструє свій лічильник хороших ідей і приходить в жах від пропозиції об'єднатися з іншими героями, щоб захистити Готем. Оскільки він завжди працює один.

Персональні постери героїв та лиходіїв мультфільму, де також присутні Джокер, Харлі Квінн, Альфред і Бетгерл, ви знайдете тут.

3 грудня 2016,  22:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий постер мультфільму «Лего Фільм: Бетмен» зібрав разом найвідоміших супергероїв і суперлиходіїв коміксів DC. Кого ж ми побачимо в цьому кіно разом з Темним лицарем?

Читати далі...
14 вересня 2013,  18:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Джей Барушель приїжджає в Лос-Анджелес, щоб відвідати старого друга і колегу, актора Сета Рогена, який запросив Барушеля на новосілля, яке організовує Джеймс Франко. На не надто пристойну вечірку приїхали багато знаменитостей. Барушелю незручно серед такої кількості людей, він практично не знає особисто таких знаменитостей, як: Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе, Майкл Сера, Крейг Робінсон, Емма Уотсон і Ченнінг Татум. Роген, щоб трохи заспокоїти друга супроводжує його в магазин за сигаретами.

У магазині промені синього світла з неба раптом забрали кілька покупців. Перелякані Роген і Барушель біжать у будинок Франко на тлі вибухів, автомобільних аварій, а також масового хаосу, але на вечірці сині промені нікого не чіпали. Не тверезі гості не вірять вигадкам Барушеля і оголошують його божевільним, але через кілька секунд чують зовні гуркіт...

У кінотеатрах України з 7 листопада.