Тейлор ЛотнерTaylor Lautner

Тейлор Лотнер / Taylor Lautner
Повне ім'я: Taylor Daniel Lautner
Народився 11 лютого 1992; Гранд-Рапідс, Мічіган, США
Зріст: 174 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Тейлора Лотнера

Безглузда шістка (2015) ... Lil Pete
Королеви крику (2015) ... Dr. Cassidy Cascade
Трейсери (2015) ... Cam
Осідлати хвилю (2014) ... Reymund Hightower
Однокласники 2 (2013) ... Frat Boy Andy
Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2 (2012) ... Jacob Black
$ 12 500 000
Куку (2012) ... Dale
Сутінки. Сага. Світанок: Частина 1 (2011) ... Jacob Black
$ 12 500 000
Погоня (2011) ... Nathan
$ 7 500 000
Поле чудес 2: Локаут (2011) ... Iowa Farmer

Біографія Тейлора Лотнера

Американський актор, найбільшу популярність здобув завдяки участі у фільмах «Пригоди Шаркбоя і Лави» (2005) і вампірської саги «Сутінки», де виконав роль Джейкоба Блека, «День Святого Валентина» (2010).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тейлора Лотнера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тейлора Лотнера

Написати коментар...
Написати коментар...