«Ми можемо бути героями»: вийшов новий трейлер сиквела «Пригод Шаркбоя і Лави»

4 грудня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шаркбой і Лава повертаються! На честь п'ятниці Netflix опублікував в мережі офіційний трейлер супергеройського екшену «Ми можемо бути героями», який зняв режисер культової франшизи «Діти шпигунів» та фільму «Пригоди Шаркбоя і Лави» Роберт Родрігес.

Разом з трейлером був представлений і офіційний синопсис кінострічки «Ми можемо бути героями», онлайн-прем'єра якої відбудеться 25 грудня:

Коли іншопланетні загарбники викрадають всіх земних супергероїв, їхніх дітей відправляють в урядовий притулок. Але розумна дівчинка-підліток Міссі Морено не зупиниться ні перед чим, щоб врятувати свого батька-супергероя Маркуса Морено. Міссі об'єднується з іншими супердітьми, щоб втекти від їхньої загадкової урядової няні міс Гранади. Якщо вони збираються рятувати своїх батьків, їм доведеться працювати разом, використовуючи свої індивідуальні надздібності від надзвичайної еластичності до контролю над часом та передбачення майбутнього і створити свою неземну команду.

Супергероя Маркуса Морено грає зірка популярного серіалу «Мандалорець» та супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» Педро Паскаль. Його відважну дочку Міссі Морено втілює Яя Госселін.

Тим часом підозрілу міс Гранаду грає Пріянка Чопра, відома завдяки фільму «Рятувальники Малібу» та серіалу «База Куантіко».

Лаву знову втілить актриса Тейлор Дулі, а роль Шаркбоя, якого в першому фільмі грав Тейлор Лотнер, тепер виконає каскадер ДжейДжей Дашнау. Компанію їм складуть Бойд Голбрук, Крістіан Слейтер і Сон Ган.

1531 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: