Новини серіалів, в яких згадується Стюарт Гіллард

22 квітня 2019,  20:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вся магія опиняється під загрозою в 19 серії 1 сезону фентезійної драми «Зачаровані», яка розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Відьма Фіона (Леа Пайпс) вдосталь настраждалася у своєму житті через магію і тепер хоче знищити її всю. Джада (Алейз Шеннон) попереджає Мел (Мелоні Діас), що вона є такою ж сильною, як і вони з сестрами. Гаррі (Руперт Еванс) намагається переконати Фіону звернутися до сестер по допомогу, але вона не бажає укладати союзи. Мейсі (Мадлен Манток), Меггі (Сара Джеффері) та Мел працюють разом зі своїм новим янголом-охоронцем Тессою (Хлоя Бріджес), щоб зупинити Фіону.

Серія отримала назву «Power of Four» («Сила Чотирьох»), зняв її режисер Стюарт Гіллард, а на екрани вона прибуде 29 квітня за українським часом.

4 березня 2019,  12:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої улюбленого серіалу Мейсі переходять в нашу реальність в промо-ролику 14 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Мейсі (Мадлен Манток) намагається відволіктися від демонічних проблем, влаштувавши собі вечір улюбленого серіалу, але речі приймають небезпечний оборот. Мел (Мелоні Діас) і Джада (Алейз Шеннон) просять допомоги у Ніко (Еллен Тамакі), щоб дізнатися, хто полює на Джаду. Меггі (Сара Джеффері) і Паркер (Нік Гаргроув) вирішують перейти у своїх відносинах на наступний рівень і в результаті здійснюють несподіване відкриття. Тим часом сили Мел продовжують зростати і під впливом Джади вона починає сумніватися в намірах Старійшин.

Режисером серії «Touched By A Demon» («Дотик демона») виступає Стюарт Гіллард, який працював над оригінальним серіалом «Всі жінки – відьми», де була схожа серія. На екрани вона прибуде 11 березня за українським часом.