Пол ВерховенPaul Verhoeven

Пол Верховен / Paul Verhoeven
Народився 18 липня 1938
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Свята діва (2020) ... режисер, сценарист
Я закоханий в Ізабель Юппер (2017) ... Paul Verhoeven
Вона (2016) ... режисер
Rabbuni - Oder die Erben des Königs (2015) ... актор
Точна копія (2013) ... сценарист
Обдурений (2012) ... режисер, сценарист
Fednet Mode (2008) ... актор
Чорна книга (2006) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...