Новини фільмів, в яких згадується Девід Крумхольц

6 листопада 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймса Франко хочуть повісити у другому трейлері картини братів Коен «Балада Бастера Скраггса», яку критики називають «брутальним салютом вестерну».

Події нового фільму від відомого кінематографічного дуету Ітана і Джоела Коенів, які зняли відзначені номінаціями і преміями «Оскар» картини «Старим тут не місце» і «Справжня мужність», перенесуть глядача на американський Дикий Захід. «Балада Бастера Скраггса» складатиметься з шести коротких новел жанру вестерн, кожна з яких розповість цікаву історію про злочинців, шахраїв і тих, хто шукає в цьому суворому світі легкої наживи і кохання.

Героїв у цих новелах зіграють Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон, Зої Казан, Девід Крамхолц, Гаррі Меллінг і Тім Блейк Нельсон.

На цьому тижні вестерн Коенів виходить в обмежений американський кінопрокат, а його прем'єра на сервісі Netflix відбудеться наступного тижня, 16 листопада.

7 липня 2017,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулисный снимок каста культовой романтической комедии «10 причин моей ненависти» от Гэбриэл Юнион заставит вас улыбнуться и прослезиться.

Читати далі...
13 серпня 2015,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Sony Classics опубликовали первую фотографию Тома Хиддлстона в образе музыканта Хэнка Уильямса в байопике «Я видел свет».

Второй фильм режиссера и сценариста Марка Абрахама, снявшего «Проблеск гениальности», расскажет историю жизни известного кантри музыканта Хэнка Уильямса, одного из самых влиятельных американских музыкантов 20 века.

На фотографии Хиддлстон точно повторяет известный образ Уильямса, носившего большую светлую шляпу.

Жену музыканта в байопике сыграет Элизабет Олсен, а второплановые роли исполнят Дэвид Крамхолц и Брэдли Уитфорд.

Мировая премьера «Я видел свет» состоится 27 ноября.