Новини серіалів, в яких згадується Уілла Холленд

24 жовтня 2019,  15:57 | Новини серіалів

Промо-ролик 3 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняла його зірка Кеті Кессіді, показує повернення Теї Квін.

Олівер (Стівен Амелл) возз'єднується зі своєю сестрою Теєю (Вілла Голланд) і розповідає їй про те, що в майбутньому він загине. Разом вони відправляються на пошуки по знайомому лабіринту катакомб. Тим часом Джон (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) об'єднуються для спеціальної місії.

Прем'єра серії під назвою «Leap of Faith» («Стрибок віри») відбудеться 30 жовтня за українським часом.

25 вересня 2019,  16:26 | Новини серіалів

Фінальний сезон почнеться на самому початку. Канал The CW опублікував в Інтернеті розширений трейлер 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», який покаже фінальну пригоду Олівера Квіна та його команди.

У трейлері Олівер (Стівен Амелл) з притаманною йому похмурістю говорить про те, що він «зможе це витримати, тільки якщо буде впевнений, що його жертва, його смерть захистить тих, кого він любить», після чого згадує кризу, натякаючи на кросовер «Криза на Нескінченних Землях». Разом з цим трейлер наповнений екшеном і розкриває, що у Лорел (Кеті Кессіді) тепер нова коротка стрижка, а також підтверджує повернення Теї (Вілла Голланд), Мойри (Сюзанна Томпсон) і Томмі (Колін Доннелл).

Возз'єднання сім'ї Квінів очікується вже в прем'єрній серії 8 сезону, яка отримала назву «Starling City» («Старлінг-Сіті») і вийде на телеекрани 16 жовтня за українським часом.

2 березня 2018,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спіді повертається в стрій в промо-ролику 15 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Рой Харпер (Колтон Хейнс) прибуває в Стар-сіті, і Олівер (Стівен Амелл) разом з Теєю (Вілла Холланд) намагаються його врятувати, коли дізнаються причину, з якої він повернувся. Для цього Тея знову надягає свій супергеройський костюм і бере в руки лук зі стрілами, стаючи Спіді.

Дивіться кумедні закулісні фото «Стріли», якими нещодавно поділився Хейнс. Серія «Doppelgänger» («Двійник») вийде на екрани 9 березня за українським часом.

15 лютого 2018,  03:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Колтон Гейнс знову опинився на знімальному майданчику супергеройського серіалу «Стріла», де весело проводив час з оригінальним кастом.

Читати далі...
7 липня 2016,  14:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе стартовали съемочные процессы 3 сезона «Флэша» и 5 сезона «Стрелы», и их звезды уже успели поделиться несколькими веселыми и информативными фото со съемочной площадки.

Читати далі...