Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Боб КейнBob Kane

Боб Кейн / Bob Kane
Народився 24 жовтня 1915
Пішов з життя 3 листопада 1998
50%
0
50%
0

Фільмографія

Бетмен (2022) ... сценарист
Hunted (2021) ... сценарист (персонажи)
Thomas/Batman (2020) ... сценарист (персонажи)
Scripts Gone Wild Batman 1966 (2020) ... сценарист (персонажи)
Харлі Квін (2019) ... сценарист
Superman: End of an Era (2019) ... сценарист (персонажи)
Бетвумен (2019) ... сценарист (персонажи)
Смерть і повернення Супермена (2019) ... сценарист (персонаж)
Growing Shadows: The Poison Ivy Fan Film (2019) ... сценарист (персонажи)
Пенніворт (2019) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...