Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Боб Кейн

Фільмографія: Сценарист
Лицарі Готема (2023)
Gotham Knights
персонажи
Бетмен (2022)
The Batman
Hunted (2021)
персонажи
Thomas/Batman (2020)
персонажи
Scripts Gone Wild Batman 1966 (2020)
персонажи
Харлі Квін (2019)
Harley Quinn
Superman: End of an Era (2019)
персонажи
Бетвумен (2019)
Batwoman
персонажи
Смерть і повернення Супермена (2019)
The Death and Return of Superman
персонаж
Growing Shadows: The Poison Ivy Fan Film (2019)
персонажи
Пенніворт (2019)
Pennyworth
Скубі-Ду і вгадай хто? (2019)
Scooby-Doo and Guess Who?
Бетмен проти Черепашок-ніндзя (2019)
Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles
Лего. Фільм 2 (2019)
The Lego Movie 2: The Second Part
Панування Суперменів (2019)
Reign of the Supermen
Титани (2018)
Titans
Смерть Супермена (2018)
The Death of Superman
персонаж
Юнi титани, вперед! (2018)
Teen Titans Go! To the Movies
Catwoman Retribution (2018)
персонажи
Бетмен-ніндзя (2018)
Batman Ninja
персонаж
LEGO Супергерої DC: Флеш (2018)
Lego DC Comics Super Heroes: The Flash
персонаж
Бетмен: Готем в газовому світлі (2018)
Batman: Gotham by Gaslight
и персонажи, в титрах не указан
Скубі-Ду і Бетмен: Хоробрий і сміливий (2018)
Scooby-Doo & Batman: The Brave and the Bold
персонажи
Batman Unveiled (2018)
персонаж
Ліга справедливості (2017)
Justice League
и персонаж, в титрах не указан
A Message From The Joker (2017)
персонажи
Бетмен проти Дволикого (2017)
Batman vs. Two-Face
персонаж
Бетмен і Харлі Квінн (2017)
Batman and Harley Quinn
персонаж
DC дівчата-супергерої: Міжгалактичні ігри (2017)
DC Super Hero Girls: Intergalactic Games
в титрах не указан
Юні Титани: Контракт Іуди (2017)
Teen Titans: The Judas Contract
в титрах не указан
Лего Фільм: Бетмен (2017)
The Lego Batman Movie
Birds of Feather (2017)
персонажи
Justice League Action (2016)
Бетмен: Повернення лицарів у масках (2016)
Batman: Return of the Caped Crusaders
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Бетмен: Повернення лицарів у масках (2016)
Batman: Return of the Caped Crusaders
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Супер дівчинки. Героїня року (2016)
DC Super Hero Girls: Hero of the Year
персонажи, в титрах не указан
Memories (2016)
персонажи
Batman: Dante (2016)
Загін самогубців (2016)
Suicide Squad
в титрах не указан
Бетмен: Убивчий жарт (2016)
Batman: The Killing Joke
LEGO супергерої DC: Ліга справедливості - Прорив Готем-сіті (2016)
Lego DC Comics Superheroes: Justice League - Gotham City Breakout
персонаж
Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості (2016)
Batman v Superman: Dawn of Justice
Бетмен: Погана кров (2016)
Batman: Bad Blood
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Batman V Arrow (2016)
персонаж
LEGO Супергерої DC Comics – Ліга Справедливості: Атака Легіону Загибелі (2015)
Lego DC Super Heroes: Justice League - Attack of the Legion of Doom!
персонаж
Ліга справедливості: Боги і монстри (2015)
Justice League: Gods and Monsters
Justice League: Gods and Monsters Chronicles (2015)
Безмежний Бетмен (2015)
Batman Unlimited
Бетмен проти Робіна (2015)
Batman vs. Robin
и персонажи, в титрах не указан
Ліга Справедливості: Трон Атлантиди (2015)
Justice League: Throne of Atlantis
персонаж
Caped Crusader: The Dark Hours (2014)
персонажи
Gotham's Arkham Knight (2014)
The Man Who Laughs (2014)
персонажи
The Great Mistake of Dr. Miles (2014)
персонажи
Ґотем (2014)
Gotham
Бетмен: Напад на Аркхем (2014)
Batman: Assault on Arkham
персонажи
Batman: Crusader (2014)
Син Бетмена (2014)
Son of Batman
персонажи
Ліга Справедливості: У пастці часу (2014)
JLA Adventures: Trapped in Time
персонажи
Batman: Face to Face (2013)
персонажи
Robin's Shopping Trip (2013)
персонажи
Batman: The Dark Knight Returns (2013)
персонаж
Batman's Lego Adventure: Part 4 (2013)
персонажи, в титрах не указан
Batman's Lego Adventure: Part 1 (2013)
персонажи, в титрах не указан
Batman's Lego Adventure: Part 3 (2013)
персонажи, в титрах не указан
Batman's Lego Adventure: Part 2 (2013)
персонажи, в титрах не указан
The Dark Knight in the Playroom (2013)
персонажи, в титрах не указан
Бережіться: Бетмен (2013)
Beware the Batman
The Batman: A Fan Film (2013)
персонажи, в титрах не указан
Темний лицар: Відродження легенди. частина 2 (2013)
Batman: The Dark Knight Returns, Part 2
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
The Batman (2012)
персонажи
Темний лицар: Відродження легенди. Частина 1 (2012)
Batman: The Dark Knight Returns, Part 1
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Puppet Master (2012)
в титрах не указан
Темний лицар повертається (2012)
The Dark Knight Rises
персонажи
Batman Revealed (2012)
персонажи
Batman: Legend of Arkham City (2012)
персонажи
Ліга справедливості: Загибель (2012)
Justice League: Doom
Чесні трейлери (2012)
Honest Trailers
в титрах не указан
Бэтмен: Год первый (2011)
Batman: Year One
персонажи
Юна Ліга Справедливості (2010)
Young Justice
Супермен/Бэтмен: Апокалипсис (2010)
Superman/Batman: Apocalypse
Бетмен: Під ковпаком (2010)
Batman: Under the Red Hood
и рассказ, в титрах не указан / и персонажи, в титрах не указан
Ліга Справедливості: Криза на двох Землях (2010)
Justice League: Crisis on Two Earths
Супермен/Бэтмен: Враги общества (2009)
Superman/Batman: Public Enemies
Batman Date with Destiny (2009)
персонажи
Бетмен: Чорне і біле (2008)
Batman: Black and White
Бетмен: Відвага і сміливість (2008)
Batman: The Brave and the Bold
The Joker Blogs (2008)
Indiana Jones and the Relic of Gotham (2008)
персонажи
Темний лицар (2008)
The Dark Knight
персонажи
Бетмен: Рицар Готема (2008)
Batman: Gotham Knight
Ліга справедливості: Новий бар'єр (2008)
Justice League: The New Frontier
Бетмен: Темний лицар (2008)
Batman: The Dark Knight
персонажи
Arkham Asylum Fan Film (2007)
комикс
Бетмен проти Дракули (2005)
The Batman vs. Dracula
Бетмен: Початок (2005)
Batman Begins
персонажи
Бетмен: Нові часи (2005)
Batman: New Times
персонажи
Бетмен (2004)
The Batman
Ліга справедливості: Без кордонів (2004)
Justice League Unlimited
Кращі з Кращих (2004)
World's Finest
персонажи
Грейсон (2004)
Grayson
персонажи
Жінка-Кішка (2004)
Catwoman
персонажи
Темне правосуддя (2003)
Dark Justice
Наздожени (2003)
Chase Me
Бетмен і таємниця жінки-летючої миші (2003)
Batman: Mystery of the Batwoman
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Юні Титани (2003)
Teen Titans
Бетмен: Глухий Кут (2003)
Batman: Dead End
персонажи, в титрах не указан
Смерть Бетмена (2003)
The Death of Batman
персонажи
Хижі пташки (2002)
Birds of Prey
персонажи
Dan Harmon's Batman (2002)
персонажи
Ліга справедливості (2001)
Justice League
Таємниці Смолвілля (2001)
Smallville
в титрах не указан
Бетмен майбутнього: Повернення Джокера (2000)
Batman Beyond: Return of the Joker
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Бетмен майбутнього: Повнометражний фільм (1999)
Batman Beyond: The Movie
персонажи
Бетмен і Містер Фріз (1998)
Batman & Mr. Freeze: SubZero
и комикс / и персонажи, в титрах не указан
Бетмен і Супермен (1997)
The Batman/Superman Movie
Нові пригоди Бетмена (1997)
The New Batman Adventures
Бетмен і Робін (1997)
Batman & Robin
персонажи
Супермен (1996)
Superman
Бетмен назавжди (1995)
Batman Forever
персонажи
Бетмен: Маска фантазма (1993)
Batman: Mask of the Phantasm
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Бетмен (1992)
Batman: The Animated Series
Бетмен вертається (1992)
Batman Returns
персонажи
The Dark Knight's First Night (1992)
и в титрах не указан / и персонажи, в титрах не указан
Alyas Batman en Robin (1991)
персонажи, в титрах не указан
Священна Бетманія (1989)
Holy Batmania
Бетмен (1989)
Batman
персонажи
Найбільші супер друзі світу (1979)
The World's Greatest SuperFriends
Легенди супергероїв (1979)
Legends of the Superheroes
персонажи, в титрах не указан
Виклик Супер-друзів (1978)
Challenge of the SuperFriends
Нові пригоди Бетмена (1977)
The New Adventures of Batman
Лють Дракона (1976)
Fury of the Dragon
персонажи
The Three Stooges Follies (1974)
Год Бетмена і Супермена (1968)
The Batman/Superman Hour
Batman Fights Dracula (1967)
в титрах не указан
Каприз (1967)
Caprice
персонажи
Жінка — миша (1967)
Batgirl
персонажи
Крутий МакКул (1966)
Cool McCool
Бетмен (1966)
Batman: The Movie
и персонаж / и персонажи, в титрах не указан
Бетмен (1966)
Batman
Джеймс Бетман (1966)
James Batman
в титрах не указан
Бетмен і Робін (1949)
Batman and Robin
и комикс / и персонажи, в титрах не указан
Бетмен (1943)
Batman
и комикс / и персонажи, в титрах не указан
The Lego Batman Movie 2 ()
Interview with the Batman ()
персонажи
Найтвинг ()
Nightwing
персонаж
Джокер 2 ()
Joker: Folie à Deux
персонажи
Аркхем: Казки Темного лицаря ()
Arkham: Tales of the Dark Knight
Харлі Квінн проти Джокера ()
Untitled Joker/Harley Quinn Project
персонажи
Caped Crusader: Gotham Underground ()
персонажи