Жілль Де МетрGilles de Maistre

Жілль Де Метр / Gilles de Maistre
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

Пригоди Мії та білого лева (2018) ... режисер, сценарист (идея)
Пошуки Алена Дюкасса (2017) ... режисер, продюсер, сценарист, оператор
L'enfant et le lion blanc (2017) ... режисер
Понеділок в історії (2014) ... режисер, продюсер (продюсер)
Jusqu'au bout du monde (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...