Оновлення, в яких згадується Іен МакКеллен

14 серпня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер сімейного мультфільму «Гармидер у світі тварин», в якому подружжя Емілі Блант та Джон Красінскі озвучують сім'ю, яка раптово успадкувала зубожілий цирк. Його клоун (Денні ДеВіто) вручає їм коробку чарівних крекерів у вигляді звірів, які дозволяють героям перетворюватися на будь-яку тварину, і разом вони повертають цирку колишню популярність. Також в оригіналі тут звучать голоси Ієна МакКеллена й Сільвестра Сталлоне.

У світовий прокат «Гармидер у світі тварин» виходить у вересні. Поки невідомо, чи добереться мультфільм до українських кінотеатрів.

17 березня 2017,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з канделябром Люм'єром (Юен МакГрегор) і годинником Когсвортом (Іен МакКеллен) в проклятому замку Чудовиська (Ден Стівенс) з «Красуні і чудовиська» мешкає рояль на ім'я маестро Каденція у втіленні оскарівського номінанта Стенлі Туччі. І в новому фрагменті він показує, чому оточуючі вважають його вельми невротичним.

Ще один кумедний фрагмент «Красуні і чудовиська», де Белль (Емма Вотсон) і Чудовисько грають в сніжки, дивіться тут.

9 березня 2017,  20:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вас ще не встиг зачарувати Люм'єр (Юен МакГрегор) в попередніх трейлерах і ТБ-роликах «Красуні і чудовиська», то це швидко виправить новий фрагмент діснєївської казки, в якому він разом з буркотливим Косвортом (Іен МакКеллен) перевіряє, як йдуть приготування до важливої вечері Белль (Емма Вотсон) і Чудовиська (Ден Стівенс), від результату якої залежить доля всіх жителів замку.

Як Чудовисько запрошувало Белль на вечерю, дивіться в попередньому фрагменті.

16 лютого 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст діснеївського рімейку «Красуня і чудовисько», серед якого Емма Вотсон, Ден Стівенс, Люк Еванс, Юен МакГрегор і Іен Маккеллен, та режисер Білл Кондон розповіли в закулісній фічуретці про те, як сильно вони люблять цю історію і як сподіваються, що їх версія класичного мультфільму надихне і підкорить нове покоління глядачів.

Фічуретку про те, як Аріана Гранде та Джон Ледженд записували свій кавер головної пісні «Красуні і чудовиська», дивіться тут.