Новини, в яких згадується Паула Бір

21 грудня 2019,  00:55 | Новини фільмів

Після розважального фільму «Турист» з Анджеліною Джолі і Джонні Деппом режисер Флоріан Хенкель фон Доннерсмарк вирішив звернутися до більш серйозних тем і зняв драматичний трилер «Робота без авторства».

Фільм ґрунтується на історії німецького художника Герхарда Ріхтера, дитинство якого припало на нацистські роки, що вплинуло не тільки на його життя, але і на творчість. Головного героя «Роботи без авторства» звуть Курт (Том Шилінг), і, переживши жахи нацизму, він вирішує відправитися на навчання до академії, щоб стати художником, де знайомиться зі своєю майбутньою дружиною (Паула Бер), разом з якою вони тікають від ідей соціалізму в західну Німеччину.

Українська прем'єра стрічки «Робота без авторства», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Оскар», переїхала на 20 лютого.

10 червня 2019,  21:35 | Оновлення

Представлений український трейлер французького драматичного бойовика «Поклик вовка», головну роль в якому зіграв Омар СіНедоторканні»). У картині режисера Абеля Ланзака також знімалися Франсуа Сівіль, Мат'є Кассовіц, Реда Катеб, Паула Бір.

Сюжет фільму оповідає про молодого підводника, який має неймовірний дар – розпізнавати джерело будь-якого звуку. На борту французького атомного підводного човна він несподівано для всіх робить помилку, яка ставить під загрозу життя всього екіпажу. У надії повернути довіру екіпажу, головний герой вирішує виправити становище, в результаті чого ситуація лише погіршується, і світ опиняється на межі ядерного апокаліпсиса.

Картина «Поклик вовка» вийде на екрани 20 червня.

4 лютого 2019,  17:20 | Оновлення

Вийшов український трейлер мелодрами «Транзит» від лідера Берлінської школи Крістіана Петцольда.

Німецькі війська знаходяться недалеко від Парижа. В останній момент Георг тікає у Марсель. У його багажі зберігаються рукописи, листи та мексиканська віза письменника Вейделя, який наклав на себе руки. Під особистістю Вейделя Георг намагається проникнути на корабель, щоб покинути країну. Але йому доводиться застрягнути у місцевому готелі, домовляючись про втечу. Коли ж він зустрічає таємничу Марі, плани змінюються.

Головні ролі у фільмі виконали молоді зірки Паула БірФранц») та Франц РоговськийВікторія»). Прем'єра фільму «Транзит» в Україні очікується 28 лютого.