Анджела ЛенсберіAngela Lansbury

Анджела Ленсбері / Angela Lansbury
Народилася 16 жовтня 1925
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Пуговицы (2018) ... Rose
Мері Поппінс повертається (2018) ... Balloon Lady
Ґрінч (2018) ... Mayor McGerkle
Маленькі жінки (2017) ... Aunt March
Women He's Undressed (2015) ... Angela Lansbury
Шофер міс Дейзі (2014) ... Miss Daisy Werthan
Вечір в кіно: Голлівуд їде до Вашингтона (2012) ... Kay Thorndyke / Eleanor Iselin
Пінгвіни містера Поппера (2011) ... Mrs. Van Gundy
Хейді: Подорож в Альпи (2009) ... Grandmamma
A Night at the Movies: The Suspenseful World of Thrillers (2009) ... актриса
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...