Новини фільмів, в яких згадується Пол Грінграсс

23 жовтня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший тиждень 2021 року на екранах українських кінотеатрів відбудеться прем'єра драматичного вестерна «Новини з усього світу» з лауреатом премії «Оскар» Томом Генксом у головній ролі. І ви вже можете подивитися його повноцінний трейлер з українським перекладом.

Читати далі...
8 жовтня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На підтвердження того, що вже скоро ми знову побачимо зірку фільмів «Форрест Гамп» і «Термінал» Тома Генкса на великому екрані, студія Universal поділилася першим тизер-трейлером драматичного вестерна «Новини з усього світу» з ним в головній ролі.

Читати далі...
12 вересня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Том Генкс позує з бородою та в ковбойському капелюсі на першому кадрі кінострічки «Новини з усього світу».

Читати далі...
4 січня 2016,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Киностудия Universal Pictures представила первый кадр из новой части приключений суперагента Джейсона Борна, в образе которого возвращается Мэтт Дэймон.

Читати далі...
9 вересня 2015,  11:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася перша фотографія Метта Деймона з першого дня зйомок «Борна 5», які розпочалися вчора.

Читати далі...
1 вересня 2015,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время промо-тура «Марсианина» Мэтт Дэймон немного раскрывает детали о том, чего ждать от «Борна 5».

Исполнитель роли спецагента Джейсона Борна объяснил, почему между последним его появлением в этом образе на экране, произошедшем в 2007 году с выходом «Ультиматума Борна», и следующей частью прошло столько времени:

Мы всегда смотрели на предыдущие фильмы, как на те, которые рассказывают [о реалиях] президентства Буша. Поэтому пришлось ждать, чтобы мир изменился.

Читати далі...
9 листопада 2014,  20:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон підтвердив, що в четвертий раз перевтілиться в спецагента, який виступив проти системи, Джейсона Борна. Разом з ним повернеться і режисер Пол Грінграсс, який раніше заявляв, що хоче залишити цю серію фільмів позаду.

Першим про це розповів давній друг і колега Деймона, Бен Аффлек, коли його запитали про фізичну форму для фільму «Бетмен проти Супермена»:

Ну, Деймон зніматиметься у фільмі про Борна наступної осені, оскільки я вже повністю втратив всяку подібність фізичної підготовки.

А вчора свою участь в проекті підтвердив і сам Метт Деймон:

Так, зйомки пройдуть наступного року. Сам фільм вийде в 2016 році. Пол Грінграсс погодився зняти ще один, і це все, що я про це коли-небудь говорив. Мені просто потрібна була його згода.

Торік Пол Грінграсс сказав про своє повернення до історії про спецагента, який страждав амнезією, наступне:

Найкраще, що я можу зробити, - це рухатися далі, хай мене замінить хтось інший і зуміє внести свій вклад в цю історію. В кінці я відчував, що я віддав все останнім двом фільмам, якими я дуже пишаюся, і я не хочу робити ще один, якщо не буду впевнений, що він може стати таким же хорошим, як попередні, або навіть краще.

Останній фільм трилогії про Джейсона Борна з Деймоном у головній ролі вийшов в 2007 році. У 2012 вийшла «Еволюція Борна», де головну роль агента Аарона Кросу зіграв Джеремі Реннер. Але це продовження не стало таким успішним, як фільми трилогії, так що повернення Деймона і Грінграсса повинно вдихнути в історію про Борна нове життя.