Рецензії, в яких згадується Вуді Гаррельсон

Рецензія на фільм «Веном 2: Карнаж»
Бунтуючий симбіот і його сага про Тараса Бульбу
13 жовтня 2021,  20:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли Веном повернувся на великі екрани в новому вигляді у фільмі 2018 року, де його «домом» став сам Том Гарді, критики поставилися до цього прибуття прохолодно, але глядачі з лишком це компенсували, полюбивши кровожерного паразита з іншої планети, який, незважаючи на декілька рядів гострих зубів і свою любов до людського мозку, показав, що володіє добрим серцем. Тоді «Веном» став одним з найуспішніших фільмів, заснованих на коміксах Marvel, зібравши в рази більше, ніж перші сольники Тора і Капітана Америка, і став не менш популярним, аніж його знаменитий ворог з коміксів Людина-павук. І ось наш улюблений симбіот повертається в своєму другому фільмі «Веном 2: Карнаж», де він зіткнеться зі ще одним легендарним симбіотом, якого звати, як ви вже здогадалися, Карнаж...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл»
Брава четвірка знову мочить зомбі
23 жовтня 2019,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли в 2009 році в США стався спалах жахливого вірусу, що перетворив основну частину населення на кровожерних зомбі, доля звела разом чотирьох людей, які вирішили триматися разом, щоб вижити. Згодом вони перетворилися на дуже дисфункціональну, але люблячу родину, і тепер усі разом колесять американськими просторами, б'ють зомбі і шукають місце, яке могли б назвати своїм домом. Ви готові до душевного возз'єднання з ними?

Читати далі...
23 травня 2018,  13:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху свого першого великого спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» студія Lucasfilm взялася за ще більш амбітний проект – сольний фільм про становлення легендарного контрабандиста і ватажка повстанців Хана Соло. Ким був цей герой до зустрічі з Леєю і Люком? Як він познайомився з Чубаккою і коли вперше сів за штурвал «Тисячолітнього сокола»? Які події загартували його характер і зробили тим героєм, якого ми всі знаємо? На всі ці питання й відповідає фільм «Соло. Зоряні війни: Історія», по ходу справи готуючись до стрибка в гіперпростір.

Читати далі...