Оновлення, в яких згадується Роуз Леслі

26 вересня 2017,  20:55 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер сімейної драми «Нотатки від татка» з Реєм Ліоттою і Роуз Леслі (з «Гри престолів»), яка вийде в кінотеатрах України цього четверга – 28 вересня.

Танцівниця Афіна та її батько Джек — ексцентрична пара. Вона живе у Лос-Анджелесі, їсть тільки органічне, палить щохвилини та спить з усіма підряд. Він — справжній король примх, полюбляє командувати, смоктати соску і розклеювати свої нотатки по всьому будинку в передмісті Флориди. Та коли у Джека знаходять рак, Афіні доведеться забути про розбіжності — і знайти сили на прощення.

30 січня 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий чиказький юрист Дайан Локхарт повертається в першому трейлері спін-оффу популярної драми «Хороша дружина» («Правильна дружина»), який отримав назву «Хороша боротьба». Дайан вирішила, що пора вийти на пенсію, але раптом дізнається, що весь її фонд пропав внаслідок шахрайства банку. Вона відкладає заслужений відпочинок на потім і вступає в боротьбу.

Разом з Крістін Баранські у спін-оффі повернуться Каш Джамбо та Зек Греньє, а нову героїню втілить зірка «Гри престолів» Роуз Леслі.

9 червня 2015,  12:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Сюжет розгорнеться навколо безсмертного мисливця на відьом, який об'єднався з впливовою молодою чаклункою, щоб перешкодити шабашу відьом заразити чумою все людство.

У головних ролях: Він Дизель, Роуз Леслі, Елайджа Вуд.

В кінотеатрах України і Росії з 15 жовтня.