Новини, в яких згадується Закари Адлер

Рецензія на фільм «Кур'єр»
Випадковий тілоохоронець
13 грудня 2019,  02:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Намагаючись втекти від свого минулого, вона мчить на швидкому мотоциклі нічними вулицями Лондона, доставляючи важливі посилки. Їй все одно, що в них заховано, головне, доставити їх вчасно, адже саме за це їй і платять. Але одного разу в її руках опиняється посилка для людини, яку хоче вбити один з найнебезпечніших злочинців на планеті. І вона вирішує захистити його за всяку ціну. Оскільки вона – далеко не звичайний кур'єр.

Читати далі...
30 жовтня 2019,  17:43 | Новини фільмів

Не стій у неї на шляху. Дивимося офіційний український трейлер гостросюжетного екшену Закарі Адлера «Кур'єр», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться 12 грудня.

В екшен-трилері «Кур'єр» зірка фільмів «Квант милосердя» і «Світ забуття» Ольга Куриленко втілює лондонського кур'єра, яка повинна доставити важливу посилку для свідка в одній гучній справі. Але коли на свідка здійснюється замах, кур'єр бере його життя в свої руки і намагається захистити його за всяку ціну.

Компанію Куриленко в цьому фільмі складе лауреат премії «Оскар» Гері Олдман.

11 жовтня 2019,  23:59 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман надихається стилем Ніка Ф'юрі носить пов'язку на лівому оці в трейлері екшен-трилера «The Courier».

Читати далі...