Девід Т'юлісDavid Thewlis

Девід Т'юліс / David Thewlis
Народився 20 березня 1963; Блекпул, Ланкашир, Англія, Великобританія
Зріст: 191 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Девіда Т'юліса

Аватар 3 (2021) ... актор
Аватар 2 (2020) ... актор
Eternal Beauty (2019) ... Mike
Гонка століття (2018) ... Rodney Hallworth
Ліга справедливості (2017) ... Ares
Диво-жінка (2017) ... актор
Затемнення (2015) ... Kenneth Raines
An Inspector Calls (2015) ... The Inspector
Аномаліза (2015) ... Michael Stone
Легенда (2015) ... Leslie Payne

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Т'юліса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Т'юліса

Написати коментар...
Написати коментар...