Девід Т'юлісDavid Thewlis

Девід Т'юліс / David Thewlis
Народився 20 березня 1963; Блекпул, Ланкашир, Англія, Великобританія
Зріст: 191 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Девіда Т'юліса

Аватар 3 (2024) ... актор
Аватар 2 (2022) ... Peylak
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Ares
Я подумую з усім цим покінчити (2020) ... Jake's Dad
Barkskins (2020) ... Monsieur Claude Trepagny
Почесний гість (2019) ... Jim
Гонка століття (2018) ... Rodney Hallworth
Ліга справедливості (2017) ... Ares
Великий рот (2017) ... Shame Wizard
Диво-жінка (2017) ... Sir Patrick

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Т'юліса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Т'юліса

Написати коментар...
Написати коментар...