Новини серіалів, в яких згадується Гвінет Гердер-Пейтон

31 жовтня 2019,  22:58 | Новини серіалів

Прибув промо-ролик передостанньої серії 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів», яку зняла режисерка Гвінет Гердер-Пейтон.

Смертельне тріо повертається з твердим бажанням почати нову еру в таборі «Редвуд». Наші колишні вожаті відчайдушно намагаються утримати історію від повтору. Брук (Емма Робертс) дізнається від Ріти (Анджеліка Росс), що вона є «фінальною дівчиною», тією, яка єдина виживає, щоб розповісти цю жахливу історію. Тим часом Річард Рамірес (Зек Вілла) та містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) сходяться у фінальному поєдинку.

Серія отримала зловісну назву «Rest in Pieces» («Спочивай шматками») і вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

11 жовтня 2019,  16:10 | Новини серіалів

В 5 серії 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів» ті, хто вижив, готуються до фінальної бійки з маніяками, коли в таборі «Редвуд» настають сутінки.

Промо-ролик показує, як серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) каже медсестрі Риті (Анджеліка Росс), що «темрява є всередині кожного, навіть всередині тебе», і тут нас чекають флешбеки з її минулого. Містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) бере за горло Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман); Брук (Емма Робертс) каже, що краще б вона сиділа вдома, і тут Монтана (Біллі Лурд) дає подрузі сильний ляпас, обіцяючи, що «скоро це все закінчиться». Тим часом Ксав'єр (Коді Ферн) дізнається, хто винен у тому, що його обличчя тепер ніколи не потрапить на обкладинку журналу.

Серія зі зловісною назвою «Red Dawn» («Червоний світанок»), яку зняла режисер Гвінет Гердер-Пейтон, вийде на телеекрани 17 жовтня за українським часом.

4 жовтня 2018,  15:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося зловісний промо-ролик 5 серії 8 сезону горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

У відео відьма Корделія Гуд (Сара Полсон) вночі біля багаття ділиться з Медісон (Емма Робертс), Майклом (Коуді Ферн), Зої (Таісса Фарміга), Міртл (Френсіс Конрой) та іншими своїм видінням майбутнього і зазначає, що воно було жахливим. Вона бачила вогонь, смерть і відчувала запах горілої плоті. Після нам показують, як Корделія розглядає свій живіт у дзеркалі, і на ньому гниє плоть. Наприкінці відьма каже, що єдина надія на їхній порятунок залежить від того, яким буде її наступний крок.

Серія «Boy Wonder» («Диво-хлопчик»), режисером якої є Гвінет Хердер-Пейтон, вийде на екрани 11 жовтня за українським часом.