Новини серіалів, в яких згадується Бенджамін Волкер

14 липня 2022,  18:08 | Новини серіалів

Як і обіцялося, сьогодні вийшов розширений трейлер фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», натхненного творами Дж.Р.Р. Толкіна, що буде однією з найгарячіших прем'єр майбутньої осені.

Читати далі...
8 липня 2022,  17:06 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Prime Video від Amazon вирішив підняти наш настрій за допомогою другого тизер-трейлера очікуваного фентезі «Володар перснів: Персні влади», який показує важливу подію в Середзем'ї, що змінить життя всіх його мешканців, і зачаровує своїми візуальними ефектами.

Читати далі...
30 червня 2022,  19:33 | Новини серіалів

До прем'єри очікуваного фентезі «Володар перснів: Персні влади» залишилося майже 2 місяці, тому саме час познайомитися ближче зі ще двома важливими персонажами цього серіалу ельфами Гіль-галадом та Келебрімбором.

Читати далі...
16 червня 2019,  16:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 3 і заключного сезону свого супергеройського серіалу «Джессіка Джонс» стримінговий сервіс Netflix порадував нас новим трейлером, який присвячений його головному лиходієві.

У фінальному сезоні Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), колишня супергероїня, яка стала приватним детективом, стикається з високоінтелектуальним психопатом Грегорі Селінджером (Джеремі Бобб). І щоб його зупинити, вони з Тріш (Рейчел Тейлор) повинні відновити свої відносини і об'єднатися. Але руйнівна втрата розкриває їхні суперечливі ідеї героїзму і ставить подруг на шлях зіткнення, що назавжди змінить їх обох.

Всі серії фінального сезону «Джессіки Джонс», де також зіграють Іка Дервілл, Керрі-Енн Мосс і Бенджамін Вокер, вже доступні для перегляду на Netflix.

6 червня 2019,  20:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіці Джонс завжди було плювати на те, чи вважають її героєм. Дивимося офіційний трейлер фінального сезону супергеройського детектива «Джессіка Джонс», яким поділився Netflix.

Читати далі...