Оновлення, в яких згадується Даша Астаф'єва

22 серпня 2019,  21:02 | Оновлення

Вийшов перший трейлер української молодіжної комедії «Кошмарний директор або школа №5» з Сергієм Фроловим в головній ролі. Одну з ролей у фільмі зіграла модель і співачка Даша Астаф'єва.

Сюжет картини розповідає про долю замначальника колонії Леоніда Пригунова. Одного разу його звичний світ рухнув: його кинула дружина, і звільнили з улюбленої роботи. Щоб повернутися на пост, головний герой повинен кілька місяців протриматися на посаді директора однієї з найбільш проблемних шкіл його ж рідного міста. Леонід приймає пропозицію і відправляється в ... особисте пекло.

В кінотеатрах комедія «Кошмарний директор або школа №5» стартує з 31 жовтня.

12 лютого 2019,  17:33 | Оновлення

У мережі з'явився другий трейлер комедії «Продюсер» з Олексієм Дурнєвим, Дашею Астаф'євою та Мішель Андраде у головних ролях.

Це історія продюсера (Олексій Дурнєв), який "впіймав зірку". Він витрачає неймовірні кошти на розкішні вечірки і в той час, коли йому потрібно виділити кошти на новий фільм, його гаманець опиняється порожній. За лічені години продюсер повинен знайти кругленьку суму на зйомки стрічки і довести її на знімальний майданчик за містом. По дорозі до місця призначення з ним трапляються кумедні і дуже курйозні ситуації, які різко змінюють хід всіх дій.

Дивіться фільм «Продюсер» у кінотеатрах України з 14 лютого.

1 грудня 2017,  15:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З 1 січня 2018 в кінопрокат вийде нова українська комедія «Свінгери» – історія про звичайних людей, які наважились зробити крок у невідоме і влаштувати собі парк емоційних атракціонів. Вони обережно заходять в цей Діснейленд для дорослих і одразу потрапляють на американські гірки пристрастей, у лабіринти бажань і кімнати… ні, далеко не страху.

Читати далі...