Новини фільмів, в яких згадується Даг Джанг

22 січня 2015,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор і сценарист Саймон Пегг, виконуючий в нових фільмах франшизи «Зоряний шлях» роль Скотті, приєднався до команди сценаристів, які пишуть її продовження.

Для створення сценарію кінокартини «Зоряний шлях 3», сюжет якої поки тримається в таємниці, Пегг буде працювати з менш відомим сценаристом Дагом Джангом, який писав для серіалів «Під прикриттям» і «Банши».

Зрозуміло, це вже далеко не дебют Пегга в якості сценариста, адже він писав сценарії з самого початку своєї акторської кар'єри як до серіалів, так і до кінофільмів комедійного жанру, найчастіше до тих, в яких сам потім і грав. Разом з Едгаром Райтом він став автором двох кінокартин трилогії «Корнетто», «Типу круті лягаві» і «Кінець світу», з Джесікою Хайнс та іншими він написав сценарії до серіалів «Asylum» і «Довбануті», які також знімав Райт.

З таким величезним досвідом створення комедій, як у Пегга, можна не переживати, що історія втратить почуття гумору. Вони з Джангом тепер повинні перейняти серйозну естафету і зробити сюжет третього фільму не менш захоплюючим, ніж перші два. Тож бажаємо їм успіху.

Режисером «Зоряного шляху 3» став Джастін Лін, відомий завдяки «Форсажу 4».

Вихід третьої частини науково-фантастичної саги запланований на липень 2016 року.