Джон МаскерJohn Musker

Джон Маскер / John Musker
Народився 8 листопада 1953
50%
0
50%
0

Фільмографія

Мрії про рибу (2017) ... режисер
Ваяна (2016) ... режисер, сценарист (рассказ)
Принцеса та жаба (2009) ... актор, режисер, сценарист (и сюжет)
Jack's Gift (2008) ... Doctor 1
Планета скарбів (2002) ... режисер, продюсер, сценарист (и сюжет)
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...