Новини про серіал (2017 – 2019)

28 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якраз до української прем'єри з'явився новий трейлер психологічного трилера Вона Стайна «Темний спадок», де Лілі Коллінз належить з'ясувати, чому її батько прикував до стіни бункера Саймона Пегга.

Читати далі...
16 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивні кадри детективного трилера «Темний спадок» з Лілі Коллінз в головній ролі, чий слоган говорить про те, що «деякі секрети повинні залишатися під землею».

Читати далі...
17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

19 листопада 2018,  02:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лемоні Снікет стикається віч-на-віч з графом Олафом в першому тизер-трейлері 3 сезону похмурого і безпросвітного серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

В трейлері письменник Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та найбільш лиходійський лиходій граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) обіцяють, що «після безлічі брехливих образів (блискучих виступів), безпричинних пожеж (щасливих збігів), неадекватної поведінки (корисних уроків), смертельної небезпеки (близьких промахів) та жахливої погоди» доля сиріток Бодлерів (Маліна Вайсман, Луї Гайнс і Преслі Сміт) і правда про таємне суспільство V.F.D., куди входили їхні батьки, нарешті будуть розкриті.

Фінальний сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» стане подарунком для глядачів на Новий рік, оскільки його серії вийдуть 1 січня.

3 квітня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент 2 сезону пригодницького серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» від Netflix відправляє глядача на вечірку таємного товариства V.F.D., куди входили Бодлери.

На карнавальної вечірці зібралося багато Волонтерів, які бажають покласти край загадковим пожежам: Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та його брат Жак (Нейтан Філліон), дядько Монті (Аасіф Мандві), тітка Жозефіна (Елфрі Вудард), Жаклін (Сара Каннінг) і доктор Орвелл (Кетрін О'Хара)... А таємне послання, яке тут передається з рук в руки, повідомляє про наближення незваного гостя графа Олафа (Ніл Патрік Харріс). Чи зможуть вони зупинити небезпечного лиходія?

Всі серії 2 сезону, які є екранізацією книг «Бузувірський інтернат», «Липовий ліфт», «Гидке містечко», «Жахлива клініка» та «Кровожерний карнавал», вже доступні до перегляду на Netflix.

11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
7 березня 2018,  22:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила новий трейлер 2 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», який показує, що за жахіття чекають на Бодлерів в майбутніх серіях.

Вайолет (Малина Вайсман), Клауса (Луї Хайнс) і Санні (Преслі Сміт) відправляють до школи-інтернату, де вони зустрічають інших сиріт, чиї батьки також загинули під час загадкових пожеж, а в спадок дітям залишили підзорну трубу. Поки Бодлери намагаються докопатися до правди, на них продовжує полювати граф Олаф (Ніл Патрік Харріс), приміряючи нові образи, і тепер його цікавить не тільки їх спадок, а ще й помста.

Прем'єра 2 сезону «Лемоні Снікет: 33 нещастя» відбудеться 30 березня.

14 лютого 2018,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) представляє 2 сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» в новому похмурому трейлері.

Після невеликого попередження від Лемоні Снікета (Патрік Варбертон) підступний Олаф бере трейлер в свої руки, обіцяючи, що в нових серіях буде «більше злочинницької зради», «більше зрадницьких лиходіїв», «розлючених селян», «небажані вибіркові операції», «пожираючі людей леви», а також більше «насильства, вогню і відчаю». Загалом, Олаф вже згорає від нетерпіння.

Новий сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'явиться Нейтан Філліон, стане доступний для перегляду на сайті Netflix з 30 березня.

7 січня 2018,  02:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В перший тиждень нового року вийшли ретроспективний трейлер блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українські трейлери до фільмів «Слендермен», «Злодії» і «Ейфорія» і новий трейлер «П'ятдесят відтінків волі».

Читати далі...
3 січня 2018,  17:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Підступний граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) повертається в першому тизер-трейлері 2 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Netflix вирішила почати 2018 рік на досить похмурій ноті, представивши перший погляд на новий сезон свого абсолютно безрадісного творіння «Лемоні Снікет: 33 нещастя». Граф Олаф продовжує своє полювання на спадщину сиріток Бодлерів, а Вайолет (Малина Вайсман), Клаус (Луї Хайнс) і Санні (Преслі Сміт) продовжують відважно з ним боротися. Ну як, злякалися?

Прем'єра нових серій відбудеться 30 березня.

18 січня 2017,  17:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вступна заставка серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» пропонує вам піснею у виконанні Ніла Патріка Харріса відвернутися від екрану, оскільки, як повідомляли попередні тизери та трейлери, ця історія про трьох сиріток, на чию спадщину безжально полює граф Олаф, аж ніяк не казка з хеппі-ендом і може викликати у вас «меланхолію, спустошеність та гостру тугу».

Прем'єра серіалу від режисера «Сімейки Адамсів» Баррі Зонненфельда відбулася на Netflix 13 січня.

7 грудня 2016,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому трейлері міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» письменник у втіленні Патріка Варбертона знову попереджає, що це аж ніяк не радісна історія. У ній жорстокий граф Олаф, якого грає Ніл Патрік Харріс, готовий на все, щоб отримати спадок сиріток Бодлерів, тому, що б ви не робили, не довіряйте цьому обличчю.

Прем'єра серіалу, над яким працював режисер «Сімейки Аддамс» та «Людей в чорному» Баррі Зонненфельд, відбудеться 13 січня на Netflix.

18 листопада 2016,  14:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» показує більше Ніла Патріка Харріса в образі підступного графа Олафа, а також представляє Елфрі Вудард в образі тітоньки Жозефіни, Аасіфа Мандві в ролі дядька Монті та Джоан Кьюсак, що втілює тут суддю Штраусс.

Тизер з самим Лемоні Снікетом, від імені якого і ведеться розповідь, дивимося тут.

3 листопада 2016,  23:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер міні-серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» представляє Ніла Патріка Харріса в образі підступного графа Олафа, який бажає отримати спадок бідних сиріток Вайолет, Клауса і Санні Бодлеров. Їх передають з рук одного опікуна в руки іншого, і граф примудряється скрізь їх розшукати. Але вони так просто не здадуться.

У попередньому тизері з'явився автор Лемоні Снікет у виконанні Патріка Варбертона, який попередив, що це аж ніяк не радісна історія, яка може викликати у глядача меланхолію й гостре почуття туги.