Роберт Дауні мол. зіграє у міні-серіалі «Симпатик» від режисера Пака Чхана Ука

4 квітня 2024,  11:51 | Новини серіалів

Першим проєктом, де ми зможемо побачити голлівудського актора Роберта Дауні мол. після його перемоги на «Оскарі», стане шпигунський серіал «Симпатик», що вийде на стримінговій платформі MAX від каналу HBO.

Міні-серіал «Симпатик» («The Sympathizer») буде екранізацією роману письменника Вьєта Тханя Нгуєна, що вийшов у 2015 році, став бестселером і наступного року приніс Нгуєну Пулітцерівську премію за художню книгу. Цією екранізацією займається відомий південнокорейський режисер Пак Чхан УкОлдбой», «Служниця», «Рішення піти», «Маленька барабанщиця»).

Сюжет цієї шпигунської пригоди заснований на історії Капітана, агента під крикриттям Північного В'єтнаму в армії Південного В'єтнаму. Наприкінці війни у В’єтнамі він змушений тікати до Сполучених Штатів зі своїм генералом. Живучи в спільноті біженців з Південного В’єтнаму, він продовжує таємно шпигувати за спільнотою та звітувати про це В’єтконгу, проте в його душі назріває конфлікт між його початковою вірністю та його новим життям.

Роль Капітана виконає Хоа Сюаньде з серіалу «Ковбой Бібоп».

Повідомляється, що Дауні мол. зіграє в «Симпатику» кількох антагоністів. Лавреат премії «Оскар» також виступає виконавчим продюсером цього проєкту.

Нижче ви можете побачити перший погляд на його нового персонажа у міні-серіалі «Симпатик», онлайн-прем'єра якого відбудеться 14 квітня.

329 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: