Служниця (2016)Agasshi

Служниця
Трейлер Служниця
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 8 вересня 2016

«Не доверяй никому»

Цей дует поставив на вуха половину японської столиці: вона — майстерна злодійка, він — геніальний шахрай. Талановиті і безпринципні злочинці об'єдналися і творять свої справи з завидною ефективністю і частотою, обкрадаючи токійських багатіїв і завжди вислизаючи від поліції. Але їх нова, найамбітніша справа, може стати фатальною для везучих шахраїв. Вона надходить в багатий будинок як служниця, щоб втертися в довіру до господині і її чоловіка.

Жанри: детектив, драма, історія, мелодрама, трилер
Вікові обмеження: в Україні 18+
Бюджет: $8 800 000
Тривалість: 2 г. 24 хв.
Країна: Південна Корея
Світова прем'єра: 14 травня 2016

Чи знаєте ви?

В фильме две главные героини — госпожа и её служанка. В оригинале лента называется «Госпожа» (Agasshi — уважительное обращение к незамужней девушке), при этом международное название фильма — The Handmaiden («Служанка»).

Відео матеріали «Служниця»

Рецензія на фільм «Служниця»
Її улюблена пані

8 вересня 2016,  01:14 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З сьогоднішнього дня в кінотеатрах України стартує показ фільму «Служниця». Рекомендуємо перед переглядом прочитати нашу цікаву рецензію:

Життя у великому будинку, оточеному красивою природою стає для юної Хідеко ще більш нестерпним, коли її тітка йде в інший світ, залишаючи дівчину на розтерзання дядьку-садисту, який хоче її на собі одружити, і його збочених фантазій. Але одного разу в це ув'язнення до дівчини приходить мила служниця і оточує Хідеко турботою і теплотою, вперше даючи їй причину мріяти про життя, а не про смерть. На що тепер молода спадкоємиця піде заради спасіння?

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Служниця». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Служниця»

Написати коментар...
Написати коментар...

Служниця, фільм 2016
Українська прем'єра 08.09.2016
Жанри: детектив, драма, історія, мелодрама, трилер
Південна Корея