«Білосніжка»: перший погляд на Рейчел Зеглер у ролі Білосніжки в новому рімейку Disney

28 жовтня 2023,  16:48 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася у п'ятницю першим кадром свого наступного рімейку у стилі live-action «Білосніжка», де головну роль виконає Рейчел Зеглер, відома за оскароносним мюзиклом «Вестсайдська історія».

Перший офіційний кадр «Білосніжки» показує Білосніжку у втіленні Зеглер у легендарній синьо-жовтій сукні з мультфільму «Білосніжка та семеро гномів», що вийшов у 1937 році. За нього Волт Дісней, засновник студії, отримав почесний «Оскар».

Це історія про принцесу, яку лиха мачуха-королева виганяє з палацу, бо заздрить її красі та молодості. Проте, опинившись у лісі, дівчина знаходить там друзів семеро гномів, за допомогою яких їй вдається повернутися додому і перемогти лиху мачуху.

Злу королеву втілить Галь Гадот, відома за роллю Диво-жінки. Цікаво, що цього року Зеглер та Гадот з'явилися разом у супергеройському екшені «Шазам 2».

Дуже чекаємо перший кадр з Гадот в образі Злої королеви.

На жаль, стало відомо, що нова «Білосніжка», сценарій до якої написала режисерка «Барбі» Грета Гервіг, не вийде у 2024 році. Її прем'єру перенесли на цілий рік вперед, і тепер вона очікується 20 березня 2025 року.

Тим часом у листопаді Зеглер зіграє головну жіночу роль в антиутопічній пригоді «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», що буде приквелом «Голодних ігор».

733 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: