«Ранкове шоу»: дивіться трейлер 3 сезону хітового серіалу з Дженніфер Еністон та Різ Візерспун

30 вересня 2023,  17:12 | Новини серіалів

Талановиті акторки і давні подруги Дженніфер Еністон та Різ Візерспун повертаються в образах відважних телеведучих у нових серіях хітового драматичного серіалу «Ранкове шоу», що виходить на платформі Apple TV+.

Серіал «Ранкове шоу» показує, як життя телеведучої популярної програми «Ранкове шоу» Алекс Леві (Дженніфер Еністон) перевертається, коли її колегу і давнього друга Мітча Кесслера (Стів Карелл) звільняють після звинувачень в домаганнях. Ситуація загострюється, коли канал призначає новою співведучою Алекс Бредлі Джексон (Різ Візерспун), жваву репортерку з маленького містечка.

За перші два сезони Бредлі вдалося стати справжньою зіркою телеканалу UBA, проте її популярність має свою ціну, адже тепер їй потрібно узгоджувати гострі теми для репортажів з керівництвом (Біллі Крудап), яке грає в свої ігри. Але Бредлі та Алекс не вперше кидають виклик правилам і змінюють хід гри.

Прем'єра третього сезону «Ранкового шоу» відбулася 13 вересня, і у перших серіях глядачі не тільки познайомилися з новим героєм, мілярдером-новатором у втіленні Джона Гемма (якого точно списали з Ілона Маска), а й присвятили свій екранний час найгострішій темі сьогодення війні в Україні (і ці сцени вже встигла перекрутити російська пропаганда в своєму нелегальному дубляжі, тож дивіться серіал або в оригіналі, або з українським дубляжем).

895 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: