Девід Теннант зіграє в серіалі з зіркою «Хоббіта» Ейданом Тернером

17 серпня 2023,  23:15 | Кастінг

Знаменитий шотландський актор Девід Теннант, відомий за культовими серіалами «Доктор Хто» та «Добрі передвісники», виконає одну з головних ролей у серіалі «Rivals», сюжет якого трохи нагадує номіновану на «Оскар» стрічку «Банші Інішерина».

Сюжет драматичного міні-серіалу «Rivals» («Суперники» або «Вороги»), події якого розгортаються у вигаданому англійському містечку у 1980-х роках, буде слідувати за Рупертом Кемпбеллом-Блеком, колишнім олімпійцем і членом парламенту, та лордом Тоні Беддінгхемом, контролером незалежної телевізійної франшизи Corinium Television, які живуть поруч і давно були суперниками, проте раптом їхнє давнє суперництво досягає свого апогею.

Теннат виконає роль Тоні, тоді як Руперта зіграє Алекс Гесселл.

Ще одного з центральних персонажів втілить популярний ірландський актор Ейдан Тернер, відомий за серіалом «Полдарк» та роллю гнома Кілі у трилогії Пітера Джексона «Хоббіт». Його героя звати Деклан О'Гара, він буде телеведучим.

Компанію їм складуть зірка ситкому «Айтішники» Кетрін Паркінсон, зірка супергеройського серіалу «Чорна блискавка» Нафіса Вільямс та актор Люк Паскуаліно, відомий завдяки популярному фентезі «Тінь і кістка».

Прем'єра міні-серіалу «Rivals», що засновується на романі письменниці Джиллі Купер, відбудеться в майбутньому на стримінговій платформі Disney+.

Тим часом Теннант озвучив дроїда в науково-фантастичному серіалі «Асока» і скоро повернеться в образі Чотирнадцятого Доктора в спецвипусках серіалу «Доктор Хто».

Ви також можете його знати за роллю Барті Крауча мол. у фентезійному фільмі «Гаррі Поттер і Келих вогню», четвертому розділі Поттеріани.

838 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: