Новий трейлер серіалу «Доктор Хто» показує, чого чекати від спецвипусків з Девідом Теннантом

27 грудня 2022,  23:33 | Новини серіалів

Allons-y! Доктор і Донна нарешті возз'єднуються у свіжому трейлері науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який також представляє лиходія у втіленні зірки хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніла Патріка Гарріса.

Цієї осені Тринадцята (Джоді Віттакер) регенерувала в Чотирнадцятого Доктора, і ним неочікувано знову став Девід Теннант, який раніше втілював Десятого Доктора. І тепер трейлер майбутніх спецвипусків «Доктора Хто» розкриває, що Доктор не може згадати, хто він, аж раптом його шлях знову перетинається зі шляхом його давньої компаньйонки Донни Ноубл (Кетрін Тейт).

Але, якщо ви добре пам'ятаєте їхню історію, Десятий Доктор був змушений стерти її пам'ять про їхні спільні пригоди, щоб врятувати її життя. І якщо Донна раптом його згадає — вона загине. Але ми сподіваємося, що якимось чином їм вдасться це виправити.

Що стосується нового головного лиходія у втіленні Гарріса, то його особистість поки тримається в секреті. Але якщо вас дивує таке яскраве лиходійське амплуа Гарріса, то радимо подивитися серіал «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де він втілив графа Олафа.

Також у трейлері можна побачити П'ятнадцятого Доктора, якого буде грати Шуті Гатва, відомий за роллю Еріка Ефіонга у популярному молодіжному серіалі «Сексуальна освіта», який ви можете переглянути на Netflix. Наступного року Гатва також зіграє в очікуваному фільмі Грети Гервіг «Барбі».

Спецвипуски «Доктора Хто» з Теннантом і Тейт (та іншими), які будуть присвячені 60-річчю серіалу, вийдуть на екрани у листопаді 2023 року.

1139 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: