«Оппенгеймер»: дивіться ексклюзивні фрагменти хітового байопіка Крістофера Нолана

26 липня 2023,  17:26 | Новини фільмів

На честь прем'єри очікуваного фільму «Оппенгеймер». який зняв культовий режисер Крістофер Нолан, представляємо ексклюзивні 5 хвилин цього біографічного епіка за участю Кілліана Мерфі, Емілі Блант, Метта Деймона, Роберта Дауні мол. та інших відомих акторів Голлівуду та Великої Британії.

Нова стрічка від режисера науково-фантастичних блокбастерів «Початок» та «Інтерстеллар» розповідає масштабну історію про винайдення атомної бомби американським вченим Робертом Оппенгеймером, роль якого виконує Кілліан Мерфі, відомий за популярним серіалом «Гострі картузи».

Секретний проєкт, в рамках якого Оппенгеймер та його команда вчених працювали над створенням ядерної зброї під час Другої світової війни, отримав назву Мангеттенський проєкт і стартував у 1942 році. Для цього на вимогу Оппенгеймера уряд США побудував у пустелі таємну базу/місто у Лос Аламосі, де вчені жили разом зі своїми родинами.

Дружину Оппенгеймера Кітті втілює Емілі Блант, тоді як його коханку Джин Татлок зіграла Флоренс П'ю. Ролі генерал-лейтенанта Леслі Гровза, який був військовим керівником Мангеттенського проєкту, та Льюїса Штрауса, одного з членів Комісії з атомної енергетики США, який розбирався з наслідками створення атомної бомби, відповідно виконали Метт Деймон та Роберт Дауні-молодший.

Тим часом в образі 33-го президента США у фільмі з'являється Гері Олдман.

Оператором нового епіка Нолана виступає Хойте Ван ХойтемаІнтерстеллар», «Дюнкерк», «Тенет»). Саундтрек до «Оппенгеймера» створив Людвіг Горанссон, який отримав «Оскар» за музику до «Чорної пантери».

Очікуваний байопік Нолана з зірковим кастом вийшов в прокат 20 липня.

Купуйте квитки на фільм «Оппенгеймер» на нашому сайті.

702 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: