Дивіться повноцінний трейлер серіалу «Дім дракона», що розповість про війну Таргарієнів

20 липня 2022,  20:57 | Новини серіалів

Канал HBO щойно поділився офіційним трейлером фентезійного серіалу «Дім дракона», що показує драконів Таргарієнів крупним планом та знайомить нас ближче з предками легендарної Дейнеріс.

Події спін-оффу культового фентезі «Гра престолів» розгортатимуться за кілька століть до подій Війни п'яти королів. Тоді Вестеросом правив дім Таргарієнів, у яких було багато драконів (набагато більше, ніж у Дейнеріс).

На Залізному троні тоді сидів король Візеріс I (Педді Консідайн), і дуже скоро питання про його спадкоємця призводить до масштабного конфлікту, відомого як Танок драконів.

Візеріс вирішує призначити своєю спадкоємицею старшу дочку Рейніру (у юності її грає Міллі Олкок, а дорослу Рейніру втілює Емма Д'Арсі), тоді як частина двору бачить його спадкоємцем молодшого брата Деймона (Метт Сміт), адже вони не бажають віддавати Залізний трон жінці.

Тим часом нова дружина Візеріса Алісента (Олівія Кук) разом зі своїм впливовим батьком Отто Гайтавером (Ріс Іванс), який є Правицею короля, збирається посадити на Залізний трон свого сина.

Прем'єра серіалу «Дім дракона» відбудеться 21 серпня.

1293 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: