Шарліз Терон і Керрі Вашингтон в казковому тизері фентезі «Школа Добра і Зла»

8 червня 2022,  15:35 | Новини фільмів

З'явився перший тизер-трейлер фентезійного фільму «Школа Добра і Зла» від платформи Netflix, в якому відомі актриси Шарліз Терон та Керрі Вашингтон втілюють професорок чарів і чаклунства.

«Школа Добра і Зла» буде екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чаїнані, що складається з шести книг. Її головними героїнями будуть найкращі подруги Софі та Агата, які відкривають для себе чарівну школу: Школу Добра та Зла, де звичайних хлопчиків та дівчаток вчать бути казковими героями та лиходіями.

Софі мріє стати принцесою і вірить, що потрапить у Школу Добра, поки Агата зі своєю любов'ю до похмурого та дивним котом ідеально підходить на роль лиходійки у Школі Зла. Незабаром дівчата виявляють, що їхні долі переплуталися. Але що якщо ця помилка є першою підказкою до того, ким є Софі та Агата насправді?

У фентезі «Школа Добра і Зла» Терон зіграє роль леді Леонори Лессо, професорки у Школі Зла, яка буде ментором Софі, а Вашингтон втілить професорку Кларіссу Дові, декана Школи Добра та хрещену матір Агати та Попелюшки.

Разом з тизером був представлений і перший постер фільму, який показує дві чарівні школи, з'єднані мостом, де одна навпроти одної стоять головні героїні.

Режисером екранізації виступає Пол Фіг. Онлайн-прем'єра фентезі «Школа Добра і Зла» очікується у вересні, але її точна дата релізу поки що не розкривається.

934 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: