Мішель Йєо озвучить трансформера у блокбастері «Трансформери: Час Звіроботів»

4 березня 2023,  09:36 | Кастінг

Зірка хітової стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо продовжує підкорювати жанр наукової фантастики, і її наступним проєктом у цьому напрямку стане пригодницький екшен «Трансформери: Час Звіроботів».

Сюжет блокбастера «Трансформери: Час Звіроботів», який зняв режисер Стівен Кейпл мол., буде розгортатися у 1990-х роках. У ньому глядачі вирушать у захоплюючу подорож світом, в якому максимали, предакони та тероркони приєднаються до битви між автоботами та десептиконами на Землі.

Одного з нових трансформерів з дивним ім'ям Ейрейзор (Airazor) озвучить Мішель Йєо, яка зараз є однією з головних претенденток на премію «Оскар». Ейрейзор буде максималом, а максимали це нащадки автоботів, які воють проти предаконів, нащадків десептиконів. Тобто максимали будуть на боці автоботів.

Минулого року Йєо можна було побачити в фентезі «Школа Добра і Зла» та серіалі «Відьмак: Кровне походження», а також вона озвучила героїнь мультфільмів «Посіпаки: Становлення лиходія» та «Лапи гніву: Легенда про самурая».

Також Йєо нещодавно приєдналася до кіновсесвіту Marvel, зігравши героїню з суперздібностями у супергеройському екшені «Шан-Чі та легенда десяти кілець».

В український прокат екшен «Трансформери: Час Звіроботів» вийде 8 червня.

Тим часом «Все завжди і водночас» ви зможете побачити в кіно вже з 16 березня.

1099 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: