«Капітан Україна»: перший постер фільму про українського супергероя від Любомира Левицького

30 травня 2022,  17:26 | Новини фільмів

Режисер Любомир Левицький представив робочий постер свого багатообіцяючого кінопроєкту під назвою «Капітан Україна», що вийде на екрани у 2023 році. Фільм буде створено за підтримки платформи SWEET.TV.

Поділившись постером свого пригодницького фільму «Капітан Україна» у соцмережах, Левицький розповів, що його команда займалася розробкою даної стрічки цілих три роки, і на 24 лютого 2022 року була запланована пресконференція, яка мала презентувати проєкт широкій аудиторії, але повномасштабна війна, яку розв'язала росія на території України, внесла свої корективи.

Тим не менш, українські кінематографісти не опускають руки та продовжують працювати над тим, щоб «Капітан Україна» відбувся, повідомляє Левицький:

Ми готуємо великий український фільм, про супергероя, про суперсилу українців! Зараз кожен українець на чолі з Президентом став Капітан Україна. Багато з нашої команди вже в воєнній формі на передовій, багато хто волонтерить, а когось, на жаль, вже з нами нема... Наш проєкт обов’язково дочекається свого часу, після перемоги!!! Але, звісно, творчі люди не можуть не творити. Про це я розкажу трохи пізніше.

Події фільму «Капітан Україна» розвиватимуться у сучасній Україні, а його головним героєм стане один відважний журналіст-блогер та правнук Юрія Будяка, відомого українця, котрий під час Другої англо-бурської війни у Південній Африці врятував самого Вінстона Черчілля. На долю головного героя випадають великі випробування та місія з порятунку України, а джерелом його суперздібностей стануть трипільська культура та її таємні обряди, яким і присвячений робочий постер.

Левицький зазначає, що не збирається копіювати популярних супергероїв із коміксів Marvel чи DC, оскільки хоче представити самобутнього українського супергероя, зрозумілого та близького кожному, натхненого нинішніми реаліями.

Найвідомішими режисерськими роботами Левицького є фільми «Штольня», «Тіні незабутих предків», «#SELFIEPARTY» та «Скажене весілля 3».

1099 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...