«Флешбек»: український трейлер нового бойовика з Ліамом Нісоном та Монікою Беллуччі

24 травня 2022,  15:25 | Новини фільмів

Пам'ять кілера — важка ноша. Дивіться дубльований трейлер екшен-трилера «Флешбек» (в оригіналі він називається «Memory»), який зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Казино Рояль» Мартін Кемпбелл.

«Флешбек» буде американським рімейком бельгійського бойовика 2003 року «Синдром Альцгеймера». Його сюжет слідує за найманим убивцею вищого класу Алексом Льюїсом, який завжди виконував замовлення, якими б не були умови. Але цього разу він вирішив відмовити. Впливова злочинна організація такого не пробачає. На Алекса розпочинається полювання. І без того небезпечну ситуацію ускладнює ще й те, що пам'ять кілера поступово згасає.

Головну роль у «Флешбеці» виконує номінант на премію «Оскар» Ліам Нісон, якого зараз ви можете побачити у кінотеатрах України у фільмі «Гра тіней». Тільки там він грає не кілера, а колишнього урядового оперативника, який розкриває змову.

Компанію Нісону у кадрі складуть Моніка Беллуччі, яка грає представницю тієї впливової злочинної організації, та Гай Пірс, який втілює копа.

В український прокат бойовик «Флешбек» вийде 16 червня.

Більше кінопрем'єр червня ви знайдете у нашій афіші.

1168 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: