Вийшов гарячий трейлер фільму «Не хвилюйся, люба» з Флоренс П'ю та Гаррі Стайлсом

3 травня 2022,  11:40 | Новини фільмів

Нова Чорна вдова заводить гарячий роман з Еросом у психологічному трилері «Не хвилюйся, люба» («Don't Worry Darling»), який зняла відома актриса Олівія ВайлдДоктор Хаус», «Трон: Спадок», «Ковбої проти прибульців»).

У фільмі «Не хвилюйся, люба» Флоренс П'ю, вона ж Єлена Бєлова/Чорна вдова з фільмів та серіалів Marvel, і Гаррі Стайлс, він же Ерос з супергеройського екшену Marvel «Вічні», зіграють подружжя Еліс та Джека, які у 1950-х роках живуть в експериментальній комуні, побудованій на принципах утопії. Але поступово домогосподарка Еліс починає непокоїтися, що гламурна компанія чоловіка може приховувати тривожні секрети.

Для Вайлд це буде вже друга режисерська робота після хітової стрічки «Освіта», що вийшла у 2019 році й отримала високі оцінки від критиків та номінацію на престижну кінопремію BAFTA. Але цього разу вона не обмежується режисурою акторка також зіграє героїню на ім'я Мері.

Компанію їм у кадрі складуть зірка блокбастера «Диво-жінка» Кріс Пайн та колега П'ю і Стайлса по кіновсесвіту Marvel Джемма Чан.

Українська прем'єра стрічки «Не хвилюйся, люба» очікується 22 вересня.

1674 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: