«Доводи розуму»: Дакота Джонсон на перших кадрах екранізації роману Джейн Остін від Netflix

22 квітня 2022,  14:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася першими кадрами своєї майбутньої адаптації знаменитого роману Джейн Остін «Доводи розуму» («Переконання»), головну роль в якій виконує зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Головною героїнею роману легендарної британської письменниці виступає молода жінка Енн Елліот, яка живе зі своєю снобістською сім'єю, що перебуває на межі банкрутства. Енн є сучасною жінкою і у всьому покладається на свій розум, тому коли в її життя повертається капітан Фредерік Вентворт, з яким вона була заручена в юності, перед героїнею стає непростий вибір: залишити минуле позаду і рухатися вперед або прислухатися до свого серця, коли справа стосується другого шансу.

Перші кадри показують Енн у втіленні Дакоти Джонсон у темно-сірих вбраннях, що підкреслюють її стриманий характер, біля вікна, тоді як роль її колишнього нареченого Фредеріка виконує Космо ДжарвісЛеді Макбет», «Виховані вовками»).

Також кадри представляють актора Генрі ГолдінгаДжентльмени», «Щасливого Різдва», «Очі змії») в ролі містера Вільяма Волтера Елліота, вдівця та родича сім'ї Енн, який хоче одружити її з собою, щоб успадкувати статки її батька.

Режисером фільму виступає Керрі Крекнелл.

Поділившись кадрами, платформа Netflix розкрила, що онлайн-прем'єра нової адаптації «Доводів розуму» відбудеться наступного літа, 15 липня.

1357 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: