Дакота ДжонсонDakota Johnson

Дакота Джонсон / Dakota Johnson
Народилася 4 жовтня 1989; Остін, Техас, США
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Дакоти Джонсон

Сокіл з арахісової пасти (2019) ... Eleanor
Рани (2019) ... Carrie
Погані часи у «Ель Роялі» (2018) ... Emily Summerspring
Суспірія (2018) ... Susie Bannion
П'ятдесят відтінків свободи (2018) ... Anastasia Steele
П'ятдесят відтінків темряви (2017) ... актриса
В активному пошуку (2016) ... Alice
Великий сплеск (2015) ... Penelope Lannier
Чорна меса (2015) ... Lindsey Cyr
Vale (2015) ... Rachel

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дакоти Джонсон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дакоти Джонсон

Написати коментар...
Написати коментар...