Майлі Сайрус присвятила пісню «всім своїм друзям в Україні»

31 березня 2022,  23:55 | Новини зірок

Відома американська співачка та актриса Майлі Сайрус, яка кілька років тому знімала у Києві свій кліп, виконала пісню на честь України у рамках виступу на фестивалі Lollapalooza.

Перед виконанням свого хіта «Nothing Breaks Like a Heart» на сцені фестивалю Lollapalooza, що проходить в Аргентині, Сайрус сказала:

Сьогодні я хочу присвятити цю пісню всім моїм друзям в Україні. Нехай Бог благословить вас усіх. [Бажаю] вам бути в безпеці.

Зйомки кліпу на пісню «Nothing Breaks Like a Heart» проходили в Києві у жовтні 2018 року. У ньому можна побачити, як Сайрус тікає від поліцейської погоні Дарницьким мостом. Під час виступу кліп із київськими кадрами демонструвався за співачкою на величезному екрані.

Сайрус висловлює свою підтримку та солідарність з Україною з першого дня повномасштабного вторгнення російської армії, що розпочалося рано-вранці 24 лютого і триває вже більше місяця.

Читайте також: Джамала, Ед Ширан та Каміла Кабельо зібрали для України 520 мільйонів гривень: «Цей час — тест на людяність».

837 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: