Ліам Нісон в ексклюзивному фрагменті екшену «Льодовий дрифт»

22 червня 2021,  14:49 | Статті

Представляємо до Вашої уваги фрагмент з адреналінового екшену «Льодовий дрифт», який з'явиться в українських кінотеатрах з 1 липня.

Головну роль у екшн-трилері «Льодовий дрифт​» виконав номінант на премію Оскар Ліам НісонПасажир», «Чесний злодій», «Зоряні війни: Прихована загроза») у компанії іншого номінанта Оскара і зірки «Матриці» Лоуренса Фішберна, характерного актора Голта МакКеллані з серіалу «Мисливець за розумом» та трилера «Гнів людський», а також нової голлівудської зірки Ембер Мідфандер з гучних серіалів «Легіон» та «Фарго».

Дія фільму «Льодовий дрифт​» розвивається в незвичайній для екшн-трилера локації. Історія починається з вибуху на віддаленій від цивілізації алмазної шахті на півночі Канади. Кілька десятків шахтарів потрапляють у підземну пастку. Запас кисню обмежений, і коли він закінчиться, нещасних чекає неминуча смерть. Врятувати шахтарів може тільки важке обладнання, яке необхідно доставити до шахти на кількох вантажівках по крижаній дорозі. При цьому сезон функціонування льодової дороги добігає кінця, рух по тонкому льоду стає небезпечним. Небезпечні також дії корпорації, яка не сильно бажає ділитись інформацією щодо причин катастрофи.

Ліам Нісон розповів про свого нового персонажа – професійного водія Майка, якого залучають до рятувальної операції:

Майк працьовитий і звик говорити те, що думає. Майк та його брат - водії за наймом, вони завжди разом, бо мій персонаж повинен зажди доглядати за братом, травмованим після війни в Іраку. Але він пишається своєю роботою, пишається тим, що управляє багатотонної махиною, і тим, що може постояти за себе! І цим варто пишатися!

Автором сценарію та режисером «Льодового дрифту» виступив прославлений сценарист Джонатан Хенслі, автор текстів до таких культових фільмів як «Міцний горішок 3», «Джуманджі», «Армагеддон», «Каратель».

Новий адреналіновий екшн-трилер «Льодовий дрифт» з'явиться в українських кінотеатрах вже з 1 липня. Фільм не буде доступний на онлайн-платформах.

4438 

1 коментар

Deliev

31 липня 2021, 07:42

Отличная история о тяжелой жизни водителей дальнобойщиков. Сам уже не первый год работаю водителем грузового автомобиля. Сейчас еще пошел на курсы рабочие специальности https://infodpopro.ru/ Перевозка радиоактивных материалов класса 7 называется. Сам курс недолгий, но полученное свидетельство мне очень пригодится.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: