Аарон Екхарт і О.Т. Фагбенлі стануть президентами США в серіалі «The First Lady»

26 березня 2021,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Історичний серіал «The First Lady» («Перша леді») знайшов своїх Джеральда Форда і Барака Обаму в особі зірки фільму «Темний лицар» Аарона Екхарта і зірки хітового серіалу «Оповідь служниці» О.Т. Фагбенлі.

Міні-серіал «The First Lady», над яким працює американський телеканал Showtime, покаже, як багато історичних та змінюючих світ рішень приймалися в Білому домі харизматичними, складними та динамічними Першими леді. Центральними героїнями серіалу будуть Елеонора Рузвельт, Бетті Форд та Мішель Обама, а також ми познайомимося з їхніми чоловіками-президентами та їхніми сім'ями.

Джеральд Форд, роль якого виконає Аарон Екхарт, був 38-м президентом США і займав найвищу посаду в країні з 1974 по 1977 рік, тоді як Барак Обама, якого втілить О.Т. Фагбенлі, став 44-м президентом США і працював в Білому домі два терміни з 2009 по 2017 рік.

Тим часом Бетті Форд стане номінантка на премію «Оскар» Мішель Пфайффер, а Мішель Обаму зіграє володарка премії «Оскар» Віола Девіс.

Бетті та Мішель в юності втілять актриси Крістін Фросет та Джеймі Ловсон.

Елеонору Рузвельт зіграє зірка серіалу «Корона» Джилліан Андерсон.

Влітку Фагбенлі можна буде побачити на великому екрані в супергеройському екшені «Чорна вдова», де він втілить союзника героїні Скарлетт Йоханссон.

1931 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: