Том Гіддлстон посміхається на першому постері супергеройського серіалу «Локі»

19 березня 2021,  01:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще один очікуваний супергеройський серіал від Marvel Studios «Локі» нарешті обзавівся офіційним постером, де культовий суперлиходій у втіленні Тома Гіддлстона позує в незвичайному костюмі.

Ми всі звикли бачити бога хитрощів Локі в його стильному асгардійському костюмі, але в своєму сольному серіалі він постане на екрані в... тюремній робі.

Серіал «Локі» буде спін-оффом блокбастера «Месники: Завершення» і покаже неймовірні пригоди того Локі, який зник через портал разом з Тессерактом під час провальної місії Месників в 2012 році.

Його нові витівки безумовно будуть пов'язані з часом, що підтверджує гігантський циферблат годинника на задньому плані постера та логотип TVA на тюремній робі нашого хитрого бога (ви тільки подивіться на його підступну посмішку!).

У коміксах Marvel TVA є абревіатурою організації Time Variance Authority (Управління часовими змінами), яка стежить за тим, щоб ніхто не порушував існуючий таймлайн і не грав з часом та мультивсесвітом.

Раніше офіційний трейлер «Локі» розкрив, що серіал також адаптує сюжетну арку про те, як Локі йде в президенти, так що нудьгувати з ним точно не доведеться.

Прем'єра серіалу «Локі» відбудеться влітку, 11 червня.

1022 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: