Прем'єра українського фільму «Пульс» відбудеться в кінотеатрах у квітні

17 березня 2021,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий офіційний постер спортивної драми «Пульс» з актрисою Наталією Бабенко повідомляє, що побачити її на великих екранах буде можливо вже з 8 квітня.

«Пульс» розповість історію юної української легкоатлетки Оксани (Наталія Бабенко), яка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпіаду. Її спортивна кар’єра тільки починається, але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте дівчина не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Фільм режисера Сергія Чеботаренко ґрунтується на реальній історії української легкоатлетки та параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук, яка отримала золото на літніх Параолімпійських іграх в 2008 році. А після виборола медалі на Параолімпійських іграх в 2012 та 2016 році.

Роль її тренера в байопіку виконує народний артист України Станіслав Боклан, відомий завдяки фільму «Поводир» та серіалу «Слуга народу».

Спочатку прем'єра фільму «Пульс» повинна була відбутися ще 19 березня 2020 року, але тоді їй завадив всесвітній карантин, викликаний COVID-19.

Більше кінопрем'єр квітня ви знайдете в нашій афіші.

982 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: