«Мавританець»: ексклюзивний фрагмент з Джоді Фостер і Бенедиктом Камбербетчем (та його американським акцентом)

15 лютого 2021,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри біографічного трилера «Мавританець», який виходить в прокат 18 лютого, дивимося його розширений фрагмент, де Джоді Фостер і Бенедикт Камбербетч грають адвокатів, які в одному дуже гучному процесі Гуантанамо виступають за протилежні сторони.

Екранізація мемуарів колишнього ув'язненого Мохаммеда Ульда Слахі, які увійшли до списку бестселерів New York Times, розповідає про те, як його після терактів 11 вересня без суду та слідства відправили до в'язниці на 14 років. Його роль грає Тахар Рахім.

Тим часом Джоді Фостер втілює адвоката Ненсі Голландер, яка вірить в невинність Слахі і збирається довести це в суді. Тоді як Бенедикт Камбербетч грає роль військового прокурора Стюарта Коуча, який в даному фрагменті якраз дуже впевнений, що Слахі винен.

Але слова Ненсі зароджують в його душі сумнів і з часом, коли Коуч дізнається деякі факти про дану справу, він також почне шукати правду.

Для цієї ролі Камбербетч приміряв на себе новий американський акцент.

Разом з ними у фільмі «Мавританець», який зняв лауреат премії «Оскар» Кевін Макдональд, з'являться актори Шейлін Вудлі і Закарі Лівай.

Більше прем'єр тижня ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1373 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: