Перший погляд на Леонардо ДіКапріо та Дженніфер Лоуренс у фільмі «Не дивись вгору»

13 січня 2021,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо і Дженніфер Лоуренс готуються рятувати світ на перших кадрах зіркової комедії «Не дивись вгору», якими у вівторок поділилася стримінгова платформа Netflix.

Сатирична кінострічка «Не дивись вгору», яку зараз знімає режисер Адам МакКей, без перебільшень є одним з найбільш очікуваних фільмів 2021 року, тому Netflix приберіг його невеликий фрагмент, щоб завершити ним свій епічний трейлер майбутніх кінопрем'єр.

Наприкінці цього трейлера можна побачити героїв Леонардо ДіКапріо та Дженніфер Лоуренс, які тривожно переглядаються і мовчки виходять з вантажного літака.

У фільмі «Не дивись вгору» вони зіграють парочку «недосвідчених астрономів, які повинні відправитися в масштабний прес-тур, щоб попередити людство про наближення астероїда, який знищить Землю».

Компанію їм в цій пригоді складуть відомі актори Меріл Стріп, Кейт Бланшетт, Джона Гілл, Тімоті Шаламе, Меттью Перрі, Мелані Лінскі, Рон Перлман, Аріана Гранде, Тайлер Перрі та Гімеш Патель.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити трейлер фільму «Не дивись вгору» та дізнатися його дату прем'єри на Netflix.

1809 

1 коментар

Vakulin

10 вересня 2021, 09:07

Уважаю Леонардо ДиКаприо даже не за его актерский талант, а за то что он является членом советов директоров ряда организаций по защите окружающей среды, включая Всемирный фонд дикой природы. Сам стараюсь по возможности пользоваться только экологичными товарами. Не применяю никакие пакеты кроме бумажных и то же например ультрапастеризованное молоко беру только в таких https://vkartone.ru/ картонных пакетах Tetra Pak с каждой покупки которых 1 рубль идет на спасение наших лесов.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: