Шон Мендес і Каміла Кабельо записали різдвяний дует «The Christmas Song»

10 грудня 2020,  15:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні відомі американські співаки Шон Мендес та Каміла Кабельо, які є однією з найбільш милих пар світового шоу-бізнесу, представили зворушливий кліп на свій кавер різдвяної пісні «The Christmas Song».

Оскільки пандемія обмежує можливості музикантів у створенні кліпів, Мендес і Кабельо вийшли з цієї ситуації дуже просто вони вирішили змонтувати кліп «The Christmas Song» зі своїх затишних домашніх відео, знятих в сімейному колі під час минулого Різдва, де всю увагу краде їхній чарівний пес.

Оригінал пісні «The Christmas Song» зробив хітом легендарний джазовий виконавець і піаніст Нет «Кінг» Коул, який у свій час записав понад 100 пісень (і багато з них давно стали класикою).

Свій перший дует «I Know What You Did Last Summer» Мендес і Кабельо заспівали ще у 2015 році. А в минулому році вони порадували шанувальників запальною піснею «Señorita».

Зараз Мендеса і Кабельо можна побачити разом в документальному фільмі «Шон Мендес: In Wonder», прем'єра якого відбулася на Netflix у листопаді.

А у лютому Кабельо заспіває в кінотеатрах України в новій версії знаменитої казки «Попелюшка» від режисерки Кей Кеннон, де вона виконає головну роль.

1269 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: