Дивимося новий трейлер фільму «Морбіус» з Джаредом Лето від Sony і Marvel

8 грудня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня в рамках конвенції Tokyo Comic Con, яка проходила в Японії, був представлений новий трейлер супергеройського екшену «Морбіус», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Джаред Лето.

На початку трейлера можна побачити відеозвернення Лето, який передає привіт своїм шанувальникам в Токіо, і розповідає про свого героя Майкла Морбіуса:

У фільмі [«Морбіус»] я граю нового персонажа всесвіту Marvel, який намагається вилікувати свою невиліковну хворобу крові за допомогою експериментальної науки, і в процесі він перетворюється на живого вампіра.

Далі трейлер показує його перетворення з помираючого вченого на нового антигероя, який родом з коміксів Marvel і буде жити в одному всесвіті з Людиною-павуком, що підтверджує поява на екрані лиходія Едріана Тумса (Майкл Кітон), відомого як Стерв'ятник.

Українська прем'єра фільму «Морбіус», де разом з Лето і Кітоном зіграють Адріа Архона, Метт Сміт і Джаред Гарріс, очікується 18 березня 2021 року. Режисером цього супергеройського екшену є Даніель Еспіноса.

1139 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: